Fina Lina.

Igår var det dags att slutföra mina fotouppgifter för Mars månad. Fick därför tvinga ut Lina i kylan för att leta efter fem olika bakgrunder. Tur att Lina är kreativ och hjälpte till med sökandet efter platser att fota på. Tycker vi var ett rätt bra team och lyckades med vår uppgift. Tackar fina Lina för gårdagens photoshoot :)
 

Felix 2 månader.

Häromdagen begav jag mig ut på landet för att fota denna lilla filur! :) En riktig sötnos som dock inte var helt nöjd över situationen alla gånger men många fina bilder blev det tillslut! Älskar att fota barn, de är så naturliga om man jämför med att fota vuxna människor! Barn och djur gör som de vill sen gäller det bara att hänga på och försöka fånga ögonblicken :) Lilla Felix kommer ni få se mer av i bloggen eftersom han blivit utnämnt till mitt lilla träningsobjekt. Tanken är att fota honom med jämna mellanrum, dels för min egen tränings skull men också kul för hans familj - win win situation :)
Blev en hel del bilder i detta inlägg, svårt att välja ett fåtal men här kommer några av mina favoriter! :)

Molniga Malin.

I mina uppgifter ingick det inte bara motljus som man kan tro, utan även att fota i molnigt väder! Dock har det ju varit sol nästan varenda dag i mars, inget att klaga över förutom att jag därmed inte kunnat träna på att fota i moln ;) Idag gömde sig dock solen lite då och då så när jag ändå skulle ut och träna lite med Divina tvingade jag ut Malin som jobbar på hunddagiset för att träna lite, hon gör sig så bra på bild den där Malin :)