Sommar!

Nu har det ekat tomt här allt för länge. Skolan är slut för denna termin vilket innebär heltidsjobb och alla roliga saker som har sommaren till vilket har gjort tiden knapp. Har även anmält mig och Divina till våra första lydnadsklass 1 tävlingar så all ledig tid går åt till hundträning :) Här kommer iaf lite somriga bilder jag och min vän Lina gick ut för att fota till min uppgift "Helkroppsbilder".
 

Student 2013.

Idag tar Västerås studenten och i onsdags fick jag äran att fota Emilias studentbilder. Ren lycka att fota denna fina familj där man blir rörd i själen av den kärlek som speglas! Trots allt ni har vart med om blir man så lycklig av att se er och den styrkan ni har i familjen! Jag är så stolt över dig Emilia! PUSS <3

Johanna.

Efter kattfotograferingen tog jag med mig Johanna ut i långklänning för att försöka fota till denna månadens uppgift i min distanskurs. Uppgiften var att fota helkroppsbilder men kunde inte hålla mig från närbilder... Och som vanligt är det dessa som jag känner mig mest nöjd med och helkroppsbilderna tycker jag alltid blir "ointressanta". Jaja, bara att träna vidare, en vacker dag trillar säkert poletten ner hos mig med hur man får magiska helkroppsbilder :)